سامانه مدیریت تغذیه و رزرو غذا
سامانه مدیریت تغذیه سماد، با تعریف سلفها، وعدههای غذایی، گروههای کاربری، قوانین رزرو، کارمزد، قیمتهای متنوع، انتقال اعتبار و قواعد دیگر تغذیه توانسته است که نقش قابل توجهی در مدیریت دانشجویی و جلوگیری از هدررفت منابع مالی و غذایی ایفا کند.

ویژگیها و قابلیتها
امور تغذیه یکی از حساس ترین بخشهای خدمت رسانی هر دانشگاه میباشد، زیرا میبایست روزانه به تعداد قابل توجهی از دانشجویان و کارمندان ظرف مدت چند ساعت بدون هیچ وقفهای ارائه خدمات نماید. سامانه مدیریت امور تغذیه با ایجاد چارچوبی منعطف ارائه این خدمات را به بهترین نحو ممکن می سازد، به طوری که مسئولین با کمترین دغدغه می توانند برنامه ریزی لازم را انجام دهند. در این سامانه امکان تعریف تنوعهای مختلف غذایی با قیمتهای متفاوت امکان پذیر میباشد و با توجه به الکترونیکی نمودن تمامیفرایندهای رزرو و توزیع غذا، مراجعات دانشجویان را به حداقل کاهش میدهد. با توجه به یکپارچه بودن این سامانه با سایر زیر سیستمهای داخلی و بیرونی معاونت دانشجویی، همواره افراد غیر مجاز به استفاده از خدمات امور تغذیه ای توسط سیستم شناسایی شده و این امر موجب صرفه جوییهای کلان در این حوزه میگردد. ضمن اینکه مدیریت از طریق سیستم میتواند بر تمامی فرایندها و فعالیتهای اپراتورها و دانشجویان نظارت لازم را داشته باشد.
- مدیریت غذاها و اطلاعات پایه مربوط به آنها
- تعریف مواد تشکیل دهنده هر غذا به همراه مقدار آن به جهت تهیه ی گزارش آنالیز ترکیبات غذایی
- مشخص کردن ارزش های غذایی هر غذا به منظور محاسبه معیار های غذایی
- تعریف انواع غذا ها (کم هزینه ، پر هزینه ، نوع ۱ ، نوع ۲ و …) به تعداد نامحدود مطابق با ادبیات هر دانشگاه
- تعریف وعده های غذایی نامحدود و متنوع از طریق پنل ادمین توسط راهبر دانشگاه
- تعریف نامحدود انواع کنار غذا
- مدیریت گروههای کاربری
- تعریف گروه های مختلف دانشجویی و کارمندی با توجه به ادبیات هر دانشگاه ( دانشجویان روزانه، خوابگاهی ، مجازی ) و وضع شرایط عضویت در هر گروه
- گروه بندی اتوماتیک افراد با استفاده از اطلاعات بر خط دریافتی از سامانه های آموزش و تطبیق آن با قوانین تعریف شده برای عضویت در هر گروه
- اختصاص قیمت و قوانین به منظور استفاده از سامانه تغذیه به ازای هر یک از گروه های تعریف شده
- تغییر گروه افراد به صورت اتوماتیک در صورت بروز رسانی اطلاعات آنها مانند خوابگاهی بودن یا نبودن ، وضعیت تحصیلی ، ترم های گذرانده ( مجاز یا سنواتی ) و به تبع آن تغییر قیمت رزرو غذا برای آنها
- تخصیص وعده و سلف های متفاوت به ازای هر گروه کاربری
- تخصیص جریمه و کارمزد پلکانی
- قوانین رزرو
- امکان تعریف قوانین رزرو به طور جداگانه به ازای هر گروه و سلف مجزا
- امکان تعریف تعداد مجاز رزرو به ازای هر گروه
- امکان تعریف تعداد مجاز دریافت کد فراموشی و روز فروش به ازای هر گروه
- فروش غذا به صورت آزاد توسط خود کاربران برای رزرو هایی که زمان لغو آنها گذشته است.
- قابلیتهای مدیر تغذیه
- اعمال جریمه نخوردن غذا برای کاربران توسط ادمین
- قابلیت لغو رزرو و عودت مبلغ به تعداد باقی مانده و یا کل رزرو
- قابلیت افزایش و کاهش گروهی اعتبار کاربران توسط ادمین (وام تغذیه)
- کپی برنامه غذایی به صورت پویا به سلف های مختلف برای تاریخ های مختلف
- امکان فعال سازی دریافت غذا بدون رزرو برای گروه های خاص در وعده مورد نظر
- تخصیص دستگاه های تحویل غذا به خط های توزیع غذا از طریق سامانه سماد
- تریا
- تعریف تریا به تعداد نا محدود
- برنامه غذایی جدا از سامانه تغذیه
- امکان ایجاد محدودیت برای استفاده گروه های خاص ( به طور مثال فقط استفاده اساتید و کارمندان از تریا اجازه داده شود )
- امکان تعریف پلکانی قیمت غذا برای گروه های متفاوت
- ثبت خرید با استفاده از دستگاه تحویل و یا از طریق وب
مشخصات دستگاههای تحویل غذا و خرید تریا
- سخت افزار با کیفیت، قدرتمند، پرتابل و مقرون به صرفه
- صفحه نمایش سایز ۷ اینچ لمسی
- قابلیت خواندن کارتهای Mifare, Desfire
- شبکه وایرلس با قابلیت سفارش اینترنت همراه
- قابلیت اتصال به پرینتر وایرلس
- دارای باتری و امکان فعالیت در شرایط قطع برق
- اسپیکر استریو با امکان افزایش بلندگوها
- عملکرد در حالت قطعی شبکه با سازوکار آفلاین
- تحویل غذا به ۴ روش : کارت ، کد فراموشی یک بار مصرف ، رمز ثابت ، بارکدQR