۱۰ نرم افزار مدیریت پروژه برتر در سال ۲۰۲۴
نرم افزار مدیریت پروژه بعنوان ابزار پایش وضعیت پروژهها و کارها از ضروریترین نیازهای هر سازمان میباشد. امکان ردیابی وضعیت پیشرفت پروژهها، تخصیص منابع، شناسایی گلوگاهها و درنهایت تخصیص منابع به کمک این ابزار محقق میشود. مدیران و رهبران سازمان به کمک نرم افزار مدیریت پروژه به درک و بینش دقیقتری از کارآمدی روندهای سازمان میرسند. همچنین نحوه پاسخ سازمان به تغییرات را نظارت میکنند. وجود سیستمهای مدیریت پروژه متنوع در بازار، انتخاب گزینه مناسب با نیاز سازمان را به امری چالش برانگیز تبدیل میکند. در این یادداشت پس از بررسی و تجزیه و تحلیل دهها نرم افزار مدیریت پروژه آنلاین بر اساس فاکتورهای تاثیرگذار مانند: قابلیتها و امکانات، پشتیبانی و خدمات پس از فروش، یکپارچگی زیرسامانهها مانند یکپارچگی با مفهموم مدیریت دانش و… ۱۰ نرم افزار برتر مدیریت پروژه برای انواع مختلف صنایع و نیازهای تجاری را معرفی میکنیم.
همچنین در مقالهای دیگر ۱۱ نرم افزار مدیریت دانش را معرفی و بررسی کردیم.
بهترین نرم افزار مدیریت پروژه سال ۲۰۲۴ کدام است؟
پس از تحلیل کارایی، نقاط ضعف و نقاط قوت ده ها نرم افزار مدیریت پروژه، در اینجا بهترین و پرکاربردترین نرم افزارهای مدیریت پروژه در سال ۲۰۲۴ را معرفی میکنیم:
- samin
- abrun
- Jira
- Buildertrend
- WorkflowMax
- BuildTools
- Knack
- Caspio
- Procore
- codeBeamer
- monday.com
- Wrike
- Smartsheet
نرم افزار مدیریت پروژه چیست؟
به طور کلی نرمافزار مدیریت پروژه ابزاری به منظور برنامه ریزی، زمان بندی، کنترل یکپارچه و بهینه سازی فرآیندهای سازمان، تخصیص منابع و پایش تحقق اهداف میباشد.نرم افزار مدیریت پروژه به مدیران و اعضای تیم پروژه کمک میکند تا به شکل موثرتری وظایف خود را در مسیر پیشرفت پروژه انجام دهند.
این نرمافزارها محدودیتهای زمان، بودجه و محدوده پروژه را مدیریت و نیازهای مشتری را سازماندهی میکند. شرکتهایی که از ابزار مدیریت پروژه مناسب استفاده میکنند علاوه بر کسب نتایج مورد انتظار در زمان مقرر، به رضایت مشتری نیز دست مییابند. با نگاه به آینده، تضمین پیشرفت و موفقیت سازمانها به ویژگیها و کارآمدی ابزارهای مورد استفاده آن سازمان وابسته میباشد.
چند مزیت کلیدی استفاده از نرم افزار مدیریت پروژه:
- تقویت ارتباطات و کار تیمی
- فراهم آوردن امکان پایش بالادستی از پیشرفت پروژهها
- کمک به تیم ها در جهت اولویت بندی انجام وظایف و درک چشم انداز کلی سازمان
- کنترل هزینهها و مدیریت بودجه
- پایش تخصیص و تحقق وظایف و منابع
- جلوگیری از فرسودگی تیم
- تسهیل همکاری از راه دور برای تیمهایی با مدل کاری ترکیبی
- و …
در ادامه به انواع پیادهسازی نرم افزار مدیریت پروژه و نکاتی که هنگام خرید این نرم افزار باید در نظر گرفت، میپردازیم.
حتما بخوانید: مدیریت پروژه چابک یا Agile چیست؟ معرفی و بررسی ۱۰ نرم افزار برتر مدیریت چابک
۱۰ نرم افزار مدیریت پروژه برتر در سال ۲۰۲۴
۱. نرم افزار مدیریت پروژه سمین
نرم افزار مدیریت پروژه فارسی تحت وب سمین امکانات متنوعی برای مدیریت سبد پروژهها و سازمان فراهم میکند. در این نرم افزار میتوان انواع پروژهها را به روشهای سنتی و یا روشهای چابک مدیریت کرد. این سامانه مدیریت پروژه شمسی امکان یکپارچهسازی با سایر نرم افزارهای را سازمانی را از طریق وب سرویس و به صورت استاندارد فراهم میکند. همچنین امکانات متنوعی از قبیل مدیریت منابع، مدیریت فرآیندهای کسب و کار، مدیریت گردش کار، مدیریت مالی، مدیریت ارتباط با مشتری و … را برای شما فراهم میکند. میتوان سمین را به عنوان بهترین نرم افزار مدیریت پروژه شمسی فارسی و ایرانی که خدمات سرور محلی ارائه میدهد شناخت.
ویژگیهای سیستم مدیریت پروژه سمین
-
پشتیبانی
هنگام استفاده از سیستم مدیریت پروژه، ممکن است با مشکلات جدید زیادی روبرو شوید. اکثر نرمافزارهای موجود در بازار بخصوص نرمافزارهای خارجی پشتیبانی به مشتری را ارائه نمیدهد. در صورت نیاز به پاسخگویی سریع، شما باید خودتان مشکل را رفع کنید. سمین دارای یک تیم شگفتانگیز و یک سیستم پشتیبانی دوستانه است. بعلاوه میتوانید با تغییرات اندک در ویژگیها، بهروزرسانیهای فوری را دریافت نمایید.
-
آموزش، استقرار و بروز رسانیها
از نقاط قوت سمین آموزش دادن به کاربران و راهبران کلیدی سامانه در سازمان مقصد و فرآیند استقرار آن میباشد. در فرآیند استقرار این سامانه مدیریت پروژه، کارشناسان فنی پس از کشف و شناسایی فرآیندها اقدام به پیاده سازی سامانه کاملا منطبق بر نیازها و خصوصیات سازمان خواهند کرد. این شخصی سازی باعث نهایت دقت و رفع خطاهای سایر نرم افزارهای مدیریت پروژه شده و از نقاط قوت سمین میباشد. از نکات دیگ بروز رسانیها و آبدیتهای منظم سامانه مدیریت پروژه سمین میباشد که بیانگر پویایی و بهبود مداوم آن است.
-
رابط کاربرپسند
رابط کاربری مناسب سمین به روند کار کمک میکند و به کاربر اجازه میدهد تا به راحتی با آن کار کند. زیرا کاربران درک بهتری از سیستم خواهند داشت. سمین بر بهرهوری و کارایی تأثیر زیادی میگذارد، زیرا استفاده از این برنامه آسان است. برای مثال نمودار Burndown
-
افزونههای کاربردی
سمین دارای تمام قابلیتهای اساسی یک سیستم مدیریت پروژه است. با این وجود میتوانید افزونههای مختلفی را در آن ادغام کرده و کارایی و بهرهوری سیستم را افزایش دهید. به عنوان مثال، سمین دارای افزونه صدور فاکتور است. با چند کلیک ساده تمام اطلاعات به طور خودکار در قالب فاکتور ظاهر میشود، و کاربران میتوانند آن را برای مشتریان خود ارسال کنند.
-
نسخه نصبی
این قابلیت برای سازمانهایی که دادهها و اطلاعات آنها دارای اهمیت بالایی میباشد بسیار کارآمد و حائز اهمیت است. زیرا دارای امنیت بسیار بالا و رفع تمامی محدودیتهای حجم فایلهای بارگذاری و فضای ذخیره سازی میباشد. در این نوع نصب بسته به سیاست سازمان مربوطه در محدودسازی و یا باز گذاشتن دسترسی خارجی، کاربران از مکانهای مختلف و یا از طریق هر مرورگر و دستگاهی میتوانند به محیط سیستم دسترسی پیدا کرده و پس از وارد کردن نام کاربری و پسورد فعالیتهایشان را انجام دهند.
-
مدیریت هم زمان چندین پروژه
سمین ابزاری مناسب برای مدیریت چند پروژه است. این بدان معنی است که شما میتوانید همزمان چندین پروژه را ایجاد، مدیریت و بازنگری کنید و آنها را به کاربران خود اختصاص دهید. علاوه بر این، میتوانید همه پروژهها را در یک سبد و بهصورت یکجا ردیابی کنید.
-
ردیابی مسئله انعطافپذیر
با یک سیستم ردیابی مسئله مانند سمین، میتوانید مسائل را ردیابی و برطرف کنید. علاوه بر این، میتوانید این مسائل را به کارمندان خود اختصاص دهید تا مشکلات را در بازه زمانی مشخص شده حل کنند. این سیستم مدیریت پروژه ضمن افزایش بهرهوری، هزینه را کاهش میدهد.
-
نرم افزار مدیریت پروژه شمسی و فارسی
سمین یک نرم افزار مدیریت پروزه شمسی و فارسی است. این سیستم مدیریت پروژه آنلاین علاوه بر زبان فارسی و تاریخ شمسی با زبان انگلیسی و تاریخ میلادی نیز تطابق داشته و امکان استفاده هم زمان تقویمها و زبانها برای هر کاربر وجود دارد.
-
عملکرد ساده در مقابل پیچیده
قابلیتهای بسیاری در بسیاری از نرم افزارهای مدیریت پروژه وجود دارد که کاربردی نمیباشند. این ویژگیهای اضافی موجب سردرگمی بسیاری از کاربران و مدیران شده است. این همان جایی است که سمین با تیم رابط کاربری، ساده، قابل فهم و انعطافپذیر خود وارد عمل میشود. هنگامی که روند کار سمین را درک کنید، میتوانید به راحتی امور را در دست گرفته و با ردیابی و مدیریت زمان، تیم پروژه خود را تقویت کنید.
-
سرعت و عملکرد
عموم نرم افزارهای مدیریت پروژه موجود در بازار مشکلی در سرعت سیستم دارند. این مشکلات باعث کاهش سرعت عملکرد تیم پروژه میشوند. در عوض، سمین عملکرد و سرعت را به حداکثر میزان خود میرساند. حتی وقتی همه کاربران، چه مبتدی و چه حرفهای همزمان در سامانه هستند، عملکرد و سرعت ثابت خواهند ماند.
در مورد نرم افزار سمین بیشتر بدانیم. Samin
۲. نرم افزار مدیریت پروژه ابران
نرم افزار مدیریت پروژه ایرانی ابران، نسخه ابری و سامانه مدیریت پروژه آنلاین است. این سامانه امکانات پایهای نظیر برنامهریزی، پیگیری زمان، مدیریت کارها و مدیریت پروژهها را برای تیمهای کوچک و متوسط با هزینه کم و مقرون به صرفه ارائه میدهد. استفاده از نرم افزار مدیریت پروژه ابران بسیار ساده و آسان است و نیازی به دانش تخصصی ندارد. پس از ثبت درخواست خود و تحویل سامانه میتوانید به صورت منظم کارها و پروژههای خود را مدیریت نمایید. ابران یکی از بهترین نرم افزار مدیریت پروژه ایرانی در حوزه ارائه خدمات ابری مدیریت پروژه است.
در مورد ابران بیشتر بدانیم. Abrun
۳. نرم افزار مدیریت پروژه جیرا (Jira)
جیرا یک نرم افزار مدیریت پروژه محبوب است که توسط شرکت اطلسیان (Atlassian) عمدتا برای تیمهای چابک طراحی شده است. این نرم افزار برای برنامهریزی، پیگیری و انتشار نرم افزار توسط تیمهای توسعهدهنده مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر ایجاد استوری، برنامهریزی اسپرینت، پیگیری کارها و مدیریت نسخ نرم افزار، امکان ایجاد گردش کار و گرفتن گزارشهای کاربردی نیز در آن وجود دارد. همچنین قابلیت یکپارچه شدن با بسیاری از ابزارها را از طریق وب سرویس دارد. بنابراین تیم پروژه قادر خواهند بود تا کلیه فرآیندهای توسعه محصول را به صورت یکپارچه مدیریت کنند.
در جیرا، هر تیم یک فرآیند منحصر به فرد برای توسعه و انتقال نرم افزار دارد. میتوانید از یک گردش کار از پیش تعریف شده استفاده و یا فرآیندی متناسب با روش کار تیم خود ایجاد کنید. جیرا بهترین نرم افزار مدیریت پروژه چابک خارجی برای پروژه توسعه نرم افزار شناخته میشود.
در مورد جیرا بیشتر بدانید. Jira
۴. بیلدرترند (Buildertrend)
بیلدرترند بعنوان یک نرم افزار مدیریت پروژه ساختمانی، نرم افزار شماره ۱ صنعت ساخت و ساز و پیمانکاران عمرانی است. این نرم افزار مدیریت پروژه، یک راهکار همه جانبه (all-in-one) شامل تمام مواردی است که شما در یک برنامه مدیریت پروژه ساختمانی و عمرانی نیاز دارید را ارائه میدهد.
در مورد بیلدرترند بیشتر بدانید. Buildertrend
۵. ورکفلومکس (WorkflowMax)
نرم افزار مدیریت وظایف و جریان کار ابری که بهصورت سرویس (SaaS) ارائه میشود. ورکفلومکس یک راهکار و سامانه مدیریت پروژه یکپارچه است و ابزارهایی برای راهبری، قیمتگذاری، تایم شیت، مدیریت کار و وظایف و صدور صورتحساب دارد.
در مورد ورکفلومکس بیشتر بدانید. WorkflowMax
۶. بیلدتولز (BuildTools)
یک نرم افزار مدیریت پروژه عمرانی کاملاً یکپارچه و تحت وب است. بیلدتولز همانطور که گفته شد بعنوان یک نرم افزار مدیریت پروژه ساختمانی، دارای ماژولهای متعددی میباشد و در واقع یک پلتفرم ماژولار مدیریت ساخت و ساز است که برای مدیریت فرایندهای ستادی سازندگان طراحی شده است.
در مورد بیلدتولز بیشتر بدانید. BuildTools
۷. نک (Knack)
نک یک سازنده پایگاه داده آنلاین است. این نرم افزار مدیریت پروژه، صفحات گسترده را به برنامههای پایگاه داده تحت وب تبدیل میکند. در واقع نک یک پلتفرم برنامهساز آسان است. افراد میتوانند از طریق آن برنامههایی ایجاد کنند، به دادهها دسترسی داشته باشند، گزارش تهیه کنند و با افراد زیادی به اشتراک بگذارند.
در مورد نک بیشتر بدانید. Knack
۸. کسپیو (Caspio)
کسپیو یک پایگاه داده آنلاین و یک سامانه مدیریت پروژه برای ایجاد برنامههای تجاری، فرمهای سفارشی و گزارش سریع و بدون کد نویسی است. این برنامه شامل همه مواردی است که شما برای ایجاد و اجرای برنامههای پایگاه داده آنلاین در هر وب سایت و برای هر تعداد کاربر نیاز دارید.
در مورد کسپیو بیشتر بدانید Caspio
۹. پروکور (Procore)
با نرم افزار مدیریت پروژه پروکور میتوانید برنامه کاری ایجاد کنید، ایمیلهای پروژه را پیگیری کنید، اسناد و عکسها را بایگانی کنید. اطلاعات ارسالی، گزارشهای روزانه، تغییر سفارشات و هزینهیابی کارها را مدیریت کنید. قابلیت یکپارچهسازی با مایکروسافت پروجکت (MS Project) و Sage Timberline Office را نیز دارد.
در مورد پروکور بیشتر بدانید . Procore
۱۰. کدبیمر (codeBeamer)
کدبیمر پلتفرمی برای مدیریت چرخههای کاری چابک و نرم افزار مدیریت پروژه چابک است. با استفاده از این نرم افزار میتوان پیچیدگیهای مربوط به توسعه نرم افزارهای سنگین را مدیریت کرد. با استفاده از راهکارهای از پیش تعیین شده مانند ویکی، گانت چارت، برد کانبان، داشبردهای سفارشی و امکان گزارشگیری و … کارایی مدیریت پروژه را افزایش میدهد. کدبیمر کمک میکند فعالیت تیمهای متعدد نظیر زیرساخت، توسعه، عملیات و … هماهنگ و یکپارچه شود.
در مورد کدبیمر بیشتر بدانید. codeBeamer ALM
نحوه انتخاب بهترین نرم افزار مدیریت پروژه و وظایف
انواع زیادی از نرمافزارهای مدیریت پروژه و وظایف در بازار وجود دارد. انتخاب یک نرم افزار مناسب برای شما و تیمتان بسیار حیاتی است. در اینجا چند سوال بیان کردیم که هنگام ارزیابی گزینههای مختلف نرم افزار مدیریت پروژه آنلاین بهتر است، مطرح شود:
- آیا مورد استفاده تیم من خواهد بود؟
- کدام بخشها میتوانند از آن استفاده کنند؟
- آیا انعطافپذیر است؟
- آیا میتوان فیلدهای سفارشی در آن ایجاد کرد؟
- آیا راحت و ایمن اجازه ارتباط با کاربران یا افراد خارجی را میدهد؟
- آیا با ابزارهای دیگر یکپارچه میشود؟
یکی از مهمترین مواردی که هنگام انتخاب نرم افزار باید به آن فکر کنید، این است که آیا استفاده از آن در استراتژی بلند مدت شما دارای جایگاه است و یا خیر. آشنایی و راحتی تیم شما با نرم افزار مدیریت پروژه به زمان و منابع نیاز دارد. شما باید مطمئن شوید موردی را انتخاب میکنید که به جای ایجاد محدودیت بتواند با تیم شما سازگار و باعث رشد آنها شود.
یک نرم افزار مدیریت پروژه استاندارد چه ویژگیهایی دارد؟
در اجرا و مدیریت پروژه باید موارد متعدد و زیادی از مدیریت بودجه و منابع گرفته تا تسهیل همکاری اعضای تیمها در نظر گرفته شود. این موارد در انتخاب نرم افزار مدیریت پروژه مناسب نیز صادق است. در اینجا لیستی از ۶ جنبه کاربردی کلیدی سامانه مدیریت پروژه آمده است تا شما را در تصمیمگیری راهنمایی کند.
امکان چت و پیام رسانی درونسامانه – این امر در مدیریت پروژه بسیار مهم است زیرا جریان روان ارتباط به معنای حل سریع و آسان مشکل است.
گزارش دهی – این قابلیت برای همه اعضای تیم که به روز رسانیهای آنها در پروژه پایش و رصد میگردد مهم است. اما مزیت بزرگ برای مدیران پروژه است که میتوانند از پیشرفت پروژهها و انجام به موقع وظایف اطمینان حاصل کنند.
چک لیست وظایف – امکان اختصاص دادن و به روز رسانی وضعیت وظایف به طوری که همه افراد تیم در آن سهیم باشند بسیار مهم است.
اشتراک گذاری و پیوست فایل – امکان اشتراک گذاری و سازماندهی اسناد کلیدی پروژه، زمان تلف شده برای جستجوی فایل ها را حذف می کند.
سطوح دسترسی – قابلیت و امکان تعریف دسترسیهای مختلف مانند دسترسی، مشاهده، ویرایش، دسترسی حذف و بارگذاری برای افراد پروژه و تیمها بدلیل حساسیت بالای برخی فایلها بسیار مهم میباشد.
برنامهها – بسیاری از ابزارها مانند تقویم، نمودار گانت و ابزارهایی که نمایانگر نقاط عطف پروژه هستند به ما کمک میکنند بفهمیم چقدر زمان برای تکمیل یک کار نیاز است.
نرم افزار مدیریت پروژه ایرانی
در بالا دو نرم افزار مدیریت پروژه ایرانی سمین و ابران معرفی گردید. نرمافزارهای مدیریت پروژه ایرانی بسیاری وجود دارد. اما همه ما میدانیم که تطبیق پذیری پروژهها متفاوت است. استعداد و انگیزه سازمانی در مدیریت پروژه به تنهایی کافی نیست و ابزار نقش بسیار تعیین کنندهای دارند.
این دو نرم افزار مدیریت پروژه ایرانی تطبیق پذیری(توانایی سازگاری نرم افزار با خواستههای بسیار متنوعی که از جریانهای کاری مختلف ناشی میشود)، تجربه و رابط کاربری، امنیت داده، عملکرد و قابلیتهای کاملی در مدیریت اسناد، وظایف و منابع دارند و توانایی رقابت و حتی برتری بر سامانههای مدیریت پروژه خارجی را دارا میباشند. ضعف اغلب نرم افزارهای مدیریت پروژه ایرانی عدم بهبود و بروز رسانی مداوم ارائه دهندگان و همچنین پشتیبانی آنها میباشد که دو سامانه مدیریت پروژه معرفی شده بخوبی آن را پوشش میدهند.
شما می توانید ده ها نرم افزار مدیریت پروژه را به راحتی و در کمترین زمان پیدا کنید.همه آنها به ظاهر با مجموعهای کامل از ویژگیها بسته بندی شدهاند. اما چگونه میتوان مناسبترین نرم افزار مدیریت پروژه متناسب با کسب و کار خود را پیدا کرد؟ تا اینجا برخی از بهترین سامانههای مدیریت پروژه و تعدادی از عوامل مهم که می تواند تصمیم گیری را به طور قابل توجهی آسان تر کند خدمت شما بیان کردیم. بدلیل اهمیت نرم افزار مدیریت پروژه ساختمانی در ادامه به بررسی این صنعت به طور جداگانه میپردازیم.
بهترین نرم افزار مدیریت پروژه ساختمانی
به عنوان یک مدیر پروژه ساخت و ساز، یکی از اولین قدم هایی که برمی دارید این است که اطمینان حاصل کنید که سازه شما دارای یک پایه قوی است. یکی از ابزارهای اطمینان از استحکام این پایه، نرم افزار مدیریت پروژه ساختمانی میباشد. پیدا کردن نرم افزار مدیریت پروژه ساختمانی که هم برای پیمانکاران عمومی بزرگ و هم برای پیمانکاران فرعی کوچکتر طراحی شده باشد دشوار است. به منظور کمک به شما در یافتن بهترین گزینه برای نیازهای منحصر به فرد خود، ما این راهنمای جامع را برای بهترین نرم افزار مدیریت پروژه ساخت و ساز موجود امروز ایجاد کردهایم.
پروژه های ساختمانی به معنای واقعی کلمه دارای چندین فاز مختلف و تعداد زیادی قطعات متحرک هستند. و مدیر پروژه ساخت و ساز مسئول مدیریت تمام این عناصر مختلف است. چه درگیر صنعت ساخت و ساز مسکونی، تجاری یا صنعتی باشیم، ابزارهای مدیریت پروژه ساختمانی به ما کمک میکنند تا در زمان، بودجه و مدیریت مهلتهای پروژه بهینه سازی انجام دهیم.
با این همه چگونه میتوان سامانه کنترل پروژه مناسبی یافت که تمام این پارامترها و قطعات متحرک را بدون از دست دادن ددلاینهای زمانی یا کاهش کیفیت مدیریت کرد؟ نگران نباشید، ما تحقیق را برای شما انجام داده ایم. اگر در مورد انتخاب ابزار سردرگم هستید ابتدا چک لیست حیاتی چنین سامانهای را خدمت شما ارائه میدهیم.
یک سامانه مدیریت و کنترل پروژه ساختمانی باید قابلیتهای زیر را دارا باشد:
- نمودارهای گانت
- ساختار شکست کار
- چتها و ارتباطات درون سامانه
- گزارش و فرم ساز
- منطبق بر فرآیندهای مجری
- داشبوردها
- لیست وظایف
- جدول زمانی
- گردش کارامکان تعریف نقشهای گوناگون در هر پروژه
- منطق کنترل پروژه در بک نرم افزار
- برنامه و اپلیکیشن موبایل
در بالا تعدادی از این سیستم های مدیریت پروژه ایرانی و خارجی را معرفی کردیم، اما در خصوص سیستم های مدیریت پروژه ساختمانی ایرانی که تمامی گزینهها و موارد چک لیست بالا را دارا باشد در نهایت توصیه ما، نرم افزارهای سمین و ابران میباشد.
هزینه نرم افزار مدیریت پروژه چقدر است؟
قیمت نرم افزار مدیریت پروژه یا همان نرم افزار مدیریت کار به عوامل مختلفی بستگی دارد که عبارتند از:
- نحوه نصب نرم افزار بر روی سرورهای شما و یا سرورهای ارائه دهنده
- فروشنده نرمافزار: هزینهها میتوانند به طور گسترده در شرکتهای مختلف متفاوت باشند.
- قابلیتهای نرم افزار: همه راهحلهای نرم افزاری، دارای ویژگی های یکسانی نیستند. به عنوان مثال، یک نرم افزار ممکن است یک بسته اصلی و در کنار آن بستههای جانبی داشته باشد.
- اندازه کسبوکار شما: هزینههای نرم افزاری مدیریت پروژه بسته به تعداد کاربران و حجم فضای ذخیرهسازی مورد نیاز، متفاوت است.
اکثر فروشندگان نرم افزار مدیریت پروژه، چندین بسته جانبی مختلف که متناسب با اندازه کسبوکار و نیازتان است، را ارائه میدهند. ارائه دهندگان برتر نرم افزار را بررسی کنید و استعلام قیمت بگیرید تا مشخص شود که چه نرم افزاری متناسب با منابعتان، نیازهای شما را رفع میکند.
بسیاری از نرم افزارهای مدیریت پروژه که به صورت رایگان در بازار موجود هستند، اغلب با هزینههای پنهان همراه هستند. بعضی از نرم افزارهای رایگان آموزش و پشتیبانی را ارائه نمیدهند، به این معنی که شما برای پیادهسازی و نگهداری سیستم باید هزینه بیشتری نسبت به خرید اولیه نرم افزار پرداخت کنید.
همچنین نداشتن نرم افزار مدیریت پروژه هزینههای مضاعفی نیز دارد. همانطور که در یادداشت پیش صحبت کردیم، بدون نرم افزار مدیریت پروژه، اتلاف وقت و احتمال خطا را افزایش خواهید داد که این برای شما هزینههای زیادی به همراه دارد.
در مقابل تمام هزینههای مضاعفی که شرکت برای ایجاد ارتباط و هماهنگی، بررسی و ثبت اسناد، مدیریت گردش کار و خیلی موارد دیگر صرف میکند، هزینه خرید و نگهداری نرم افزار بسیار مقرون و به صرفه به نظر میرسد.
در خصوص قیمت، برای مثال سامانه جیرا هر ساله ۷۰۰۰ دلار برای یک تیم کمتر از ۵۰ کاربر هزینه خواهد داشت. مشاغل بزرگ مشکلی در پرداخت هزینه ندارند. اما این رقم برای مشاغل کوچک و متوسط بسیار زیاد به نظر میرسد. مشاغل کوچک و متوسط ممکن است برای پرداخت چنین مبلغی مشکل داشته باشند. در چنین شرایطی، خرید سمین ممکن است بسیار مقرون به صرفه باشد. نکته جالب اما این است که سمین یک نرم افزار متن باز است که دسترسی کامل به کد منبع را ارائه میدهد. بنابراین میتوانید کد منبع را بارگیری کرده و سیستم را متناسب با نیازهایتان ارتقا دهید.
نتیجهگیری
با توسعه قابلیتهای جدید نرم افزارهای مدیریت پروژه و تنوع انواع آن، روند انتخاب بهترین گزینه برای کاربر سخت شده است. در این یادداشت بهترین نرم افزار مدیریت پروژه برای انواع مختلف صنایع و نیازهای تجاری به شما معرفی شد.
متاسفانه بدلیل برخی مسائل کسب و کارهای ایرانی در استفاده از نرمافزارهای مدیریت پروژه خارجی دچار مشکل هستند. البته سامانههای مدیریت پروژه ایرانی بسیار قدرتمندی وجود دارند که این حتی ضعفهای نرم افزار های خارجی را به سادگی پوشش میدهند.برای مثال جیرا ابزاری قدرتمند است. اما تیمها نمیتوانند بسیاری از مشکلات خود را از طریق آن، به تنهایی حل کنند.
مقایسه نهایی
جیرا ابزاری انعطافپذیر برای ردیابی مسائل و مدیریت پروژه است. این نرم افزار به تیمهای مختلف کمک میکند تا برنامههای خود را مشخص و همچنین پروژهها را مدیریت و ردیابی کنند. ابزار مدیریت پروژه جیرا نسخههای مختلفی را ارائه میدهد. شما میتوانید بسته به نیاز خود، نسخه مورد نظر را انتخاب کنید. اما از طرفی جیرا اغلب اوقات گیجکننده است و همچنین از تقویم شمسی پشتیبانی نمیکند.
در مقام مقایسه سمین (نرم افزار مدیریت پروژه شمسی) و جیرا هردو ابزارهای محبوب مدیریت پروژه هستند. بسیاری از مشاغل به آنها اعتماد میکنند تا پروژهها و کارهای مختلف خود را به راحتی در بسترشان به انجام برسانند. سمین همچنین برای مشاغل کوچک و بزرگ انعطافپذیر است.
این نرم افزار به شما این امکان را میدهد تا نامحدود پروژه را ردیابی، بازنگری و بهروزرسانی کنید. همچنین میتوانید با مدیریت زمان در هر پروژه، کارایی را افزایش داده و در وقت صرفهجویی کنید. با استفاده از سمین، شما کنترل کاملی بر نقشها، کاربران و چندین پایگاه داده خواهید داشت. همچنین سمین یک نرم افزار مدیریت پروژه شمسی و فارسی است.
در خصوص نرم افزار بیلدرترند، این سامانه برنامههای مختلفی را با ویژگیهای متفاوت به شما ارائه میدهد. گاهی اوقات برخی از ویژگیهای بیلدرترند مورد نیاز شما نیست، اما برای خرید برنامه مورد نظر خود باید هزینه آن را نیز پرداخت کنید. علاوه بر این، برخی از ویژگیهای مورد نظر شما ممکن است در برنامه انتخابی شما موجود نباشد. با این حال، شما نرم افزاری میخواهید که ویژگیهای مورد نظر شما را با قیمتی مناسب ارائه دهد.
عملکرد ورکفلومکس در سالیان اخیر کاهش یافته است و باعث شده بسیاری از مشاغل به سمت سایر سیستمهای مدیریت پروژه سوق پیدا کنند.
بیلدتولز، نک، کسپیو پشتیبانی مناسبی از کاربران خود ارائه نمیدهند. اگر میخواهید کارایی ابزار مدیریتی خود را افزایش دهید، میتوانید به یک پلتفرمی بپیوندید که پشتیبانی کامل شما را فراهم میکند.
با استفاده از جیرا، شما باید هزینه هر افزونهای را که با ابزار مدیریت خود ادغام کردهاید بپردازید. وقتی بودجه ماهانه شما افزایش مییابد و میخواهید بودجه را کنترل کنید، میتوانید از یک ابزار مدیریت پروژه مناسبتر با عملکردی بالاتر استفاده کنید.
کلام آخر
نرم افزارهای مدیریت پروژه متعددی بصورت آنلاین وجود دارد. ابزارهای مختلف مدیریت پروژه ویژگیها و مزایای منحصر به فردی را به کاربران خود ارائه میدهند. با این اوصاف سمین یکی از بهترین گزینهها بین هر سیستم مدیریت پروژه ایرانی خواهد بود.
جیرا نرم افزاری شگفت انگیز با قابلیتهای زیاد است. با این حال، بسیاری از کاربران جذابیت نرم افزار مدیریت پروژه سمین را به دلیل ویژگیهای کاربردی آن میدانند. روند مهاجرت از جیرا به سمین بسیار آسان است. با خیالی آسوده، سمین را انتخاب و استفاده کنید. با ما در ارتباط باشید.